Frakt ingår i alla prenumerationer

Användarvillkor

Företagsinfo
Information om företaget hittar du på sidan om oss.
Leverans
Vi levererar i dagsläget endast till adresser i Sverige.
Priser & betalning
Samtliga priser är inklusive moms. Priser på fröprenumeration är inklusive 25 % moms.
Avtal & ångerrätt
För konsumenter gäller reglerna i konsumentlagen och distansavtalslagen för köp på den här webbplatsen. Avtalet har ingåtts då vi har skickat en bekräftelse på att beställningen har accepterats. Ångerrätt gäller vid obruten förpackning om du meddelar oss på hej@frofabriken.se inom 14 dagar från det att du har erhållit varan. Återbetalning sker till samma betalmedel som användes vid köptillfället.
Reservation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisjusteringar, prisfel, slutförsäljning och leveransförseningar.
Åldersgräns
Du måste vara 18 år eller äldre för att handla vår fröprenumeration.
Leverans & betalning
Vår fröprenumeration är en tillsvidareprenumeration, vilket innebär att prenumerationen betalas och levereras var tredje månad och förlängs automatiskt. Betalningen dras automatiskt varje månad på den dag som beställningen gjordes, alltså om du går med den 4:e december kommer betalningen dras den 4:e mars efter det. Leverans sker inom en vecka från att betalningen godkänts om inget annat anges. 
Adressändring
Förändringar i din prenumeration, såsom adressändring, bör anmälas minst sju dagar innan den ska träda i kraft genom att du loggar in på ditt konto hos oss eller skickar ett mail till hej@frofabriken.se.
Uppsägning av prenumeration
Vill du säga upp din prenumeration ska detta ske senast en vecka innan nästa dragning. Säger du upp din prenumeration senare än så träder uppsägningen i effekt till nästa utskick. Orsaken bakom det här upplägget är att vi beställer varor och förbereder leveranser baserat på hur många prenumeranter vi har. För att säga upp din prenumeration skicka ett mail till hej@frofabriken.se så hjälper vi dig med uppsägningen. Utebliven betalning gäller ej som uppsägning.

Vad gror hos oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för tips och råd kring odling och bra erbjudanden